کار با وردپرس چگونه است؟
بیش از ۴۳ درصد از تمام سایتهای جهان با وردپرس ساخته شدند. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند و در عین حال، آسان برای استفاده است که به شما امکان میدهد هر نوع وبسایتی را زیر یک ساعت درست کنید؛ چه یک وبلاگ ساده باشد یا یک فروشگاه آنلاین با هزاران قابلیت پیچیده.
با وردپرس، میتوانید وبسایتی بسازید که کاملاً مطابق با نیازهای شما باشد، بدون اینکه نیاز به نوشتن یک خط کد داشته باشید. هزاران افزونه و قالب رایگان و پولی در دسترس هستند که میتوانید برای افزودن ویژگیها و سفارشی کردن وبسایت خود از آنها استفاده کنید.
خبر خوب اینکه برای کار با وردپرس نیازی به دانش HTML یا سایر زبانهای برنامهنویسی ندارید. هرچند مهارت کدنویسی برای ایجاد برخی قابلیتها کمکتان میکند، اما زیباترین و کاربردیترین سایتهای وردپرس را نیز میتوانید بدون نیاز به مهارت کدنویسی راهاندازی کنید.
کار با وردپرس مثل داشتن یک جعبه ابزار حرفهای است. جعبه ابزاری که همیشه ابزار مخصوص هر کاری را دراختیار دارید.
قدم اول: آغاز کار با وردپرس
برای راهاندازی یک سایت وردپرسی نیاز به دامنه و میزبانی هاستینگ دارید. دامنه شما همان آدرس وبسایتی است که کاربران برای بازدید از شما در گوگل تایپ خواهند کرد. اگر هنوز برای انتخاب دامنه تصمیم نگرفتید، خواندن مقاله نحوه انتخاب نام دامنه کمکتان میکند تا نکات مهم برای نام دامنه را پیش از انتخاب آن در نظر بگیرید.
قدم دوم: نصب وردپرس
بعد از تهیه نام دامنه، سرویس میزبانی و پنل هاستینگ موردنظر، نوبت به نصب وردپرس روی دامنه میرسد. ما در دو مقاله «نصب وردپرس روی لوکال هاست» و «نصب وردپرس در سی پنل و دایرکت ادمین»، فرایند انجام این کار را بهطور کامل توضیح دادهایم. برای انجام این کار، میتوانید با توجه به نوع کنترل پنل میزبانیتان، روش نصب وردپرس را بررسی و مطالعه کنید.
پس از نصب وردپرس، وارد داشبورد وردپرس خواهید شد. داشبورد یا پیشخوان وردپرس یک رابط کاربری ساده و کاربر پسند است. تبریک میگوییم! تا این مرحله از آموزش استفاده از وردپرس، شما موفق شدید یک سایت وردپرس ایجاد کنید. با این حال، وبسایت شما در حال حاضر خالی است و نیاز به یک قالب جذاب دارد.
قدم سوم: آموزش استفاده از قالب و پلاگینهای وردپرس
تمهای وردپرس، قالبهای از پیشساخته شدهای هستند که میتوانید برای وبسایت خود نصب و سفارشیسازی کنید. هزاران تم رایگان و پرمیوم برای وردپرس در دسترس است. شما میتوانید تمهای رایگان را از مخزن تمهای وردپرس دانلود کنید. هنگام انتخاب قالب مهم است تعادلی بین طراحی زیبا و ویژگیهای قدرتمند پیدا کنید. پس از انتخاب قالب میتوانید با مطالعه مقاله «آموزش طراحی سایت با وردپرس» کارتان را آغاز و قدمبهقدم سایتتان را طراحی کنید.